Vi är Bergvikens Husfabrik

Bergvikens Husfabrik är en husfabrik inom Liljestrand Group. Tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap tillverkar vi såväl färdiga som specialbeställda hus av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Man med rutig skjorta och arbetskläder slipar brädor
Vitt hus på en grön gräsmatta
Bild på sjö med byggnad bakom som speglar sig i vattnet

Vi som bygger husen

Vi är en modern husfabrik som bygger på våra medarbetares kunskaper, grundade i en uråldrig hantverkstradition. Tillsammans med maskiner och hjälpmedel av toppkvalitet i fabriken hjälper vi dig att förverkliga din husdröm. Kolla in vilka vi som bygger husen är nedan!

Mikael Hellbom

Fabrikschef

 


Anders Angermund

Snickare

 


Stefan Jonsson

Snickare

 


Andreas Larsson

Snickare

 


Stefan Arvidsson

Snickare

Hans Martinsson

Arbetsledare

 


Daniel Berglin

Snickare

 


Ralf Jansson

Snickare

 


Johannes Lind Eriksson

Snickare

 


Oscar Östansjö

Snickare och plåtslagare

 


Anders Flodin

Snickare

Bergvikens Husfabrik AB är en husfabrik inom Liljestrand Group AB. Fabriken ligger i Kilafors, i naturskönt läge precis bredvid Bergvikens strand. Fabriken har utrustas med toppmoderna maskiner med den senaste teknologin. Fokus på en god arbetsmiljö och bra, underlättande hjälpmedel.

Liljestrand logotyp

Husfabrik inom Liljestrand Group AB

Naturskönt läge precis bredvid Bergvikens strand

Bergvikens Husfabrik AB är en husfabrik inom Liljestrand Group AB. Etableringen sker i Kilafors, i naturskönt läge precis bredvid Bergvikens strand. Fabriken kommer är utrustad med toppmoderna maskiner med den senaste teknologin. Fokus på en god arbetsmiljö och bra, underlättande hjälpmedel.

Byggrörelse uppbyggd med traditionella hantverkskunnandet

Liljestrand Group AB driver en byggrörelse som är uppbyggd med det traditionella hantverkskunnandet som ledstjärna. Grundstommen utgörs av egna projektledare, arbetsledare och yrkesarbetare inom alla fack. Vi eftersträvar hög prefabriceringsgrad och korta byggtider, mindre väderberoende och anpassade byggsystem allt efter behov från kund och marknad. Liljestrand bygger också projekt i egen regi för långsiktig förvaltning; hyresbostäder, mindre industrihus med mera.

Vill du komma i kontakt med oss?